Regnskap Lederstøtte Marked

 

Alpha Nord tar kontroll over regnskapene og tallene dine, og støtter deg i beslutningsprosessen med vår Lederstøtte! Vi leverer tjenester for bedrifter over hele landet.

Vår visjon er å bidra til at våre kunder får benyttet de verktøy som trengs for å oppnå vekst, bedre lønnsomhet eller annen måloppnåelse med tanke på kundens firma og drift.

Våre tjenester

Dersom behovet ditt er der, kan vi være din bedrifts økonomiavdeling, samt at vi tilbyr management for hire.

Når kundene våre blir mer lønnsomme, blir vi lønnsomme. Vi skal tilby og lære opp i systemene og verktøyene som trengs for å oppnå vekst, økt lønnsomhet eller annen måloppnåelse med tanke på kundens firma og drift.

Vi har bedriftskunder over hele landet, men holder fast i følelsen av å være den lokale leverandøren. Om du holder til på Senja, i Salten eller Sandefjord skal du være like viktig for oss!

Regnskap

Alpha Nord tilbyr regnskapstjenester fra A til Å tilpasset din virksomhet og dine behov. Vi har bred bransjeerfaring og tilbyr tjenester i et bredt spekter av økonomisystemer.

Lederstøtte

Med stor sannsynlighet kan vi få deg til å gjøre din bedrift mer lønnsom. Vi kan bidra som en sparringspartner for å ta gode beslutninger på vegne av bedriften eller de ansatte.

Markedsarbeid


Vi har bred erfaring og vet at systematisk markedsarbeid bygger bedre relasjoner med kunder og omverden, som igjen øker omsetningen og bedrer lojaliteten til den eksisterende kundebasen.

Management for hire

Vi kan leie ut nøkkelpersonell for kortere eller lengre tidsaspekter, på kort varsel dersom bedriften opplever sykefravær eller andre faktorer som gjør at bedriften trenger flere ressurser i administrasjonen.