Regnskap Lederstøtte Marked

 

 

Vi vil gjerne bli din leverandør og partner for at du skal klare økt lønnsomhet. Regnskapstjenester, lederstøtte, forhandlinger og salg er noe av det vi kan levere.

 

Vår visjon er å bidra til at våre kunder får benyttet de verktøy som trengs for å oppnå vekst, bedre lønnsomhet eller annen måloppnåelse med tanke på kundens firma og drift.

Våre tjenester

Dersom behovet ditt er der, kan vi være din bedrifts økonomiavdeling, samt at vi tilbyr management for hire.

Når kundene våre blir mer lønnsomme, blir vi lønnsomme. Vi skal tilby og lære opp i systemene og verktøyene som trengs for å oppnå vekst, økt lønnsomhet eller annen måloppnåelse med tanke på kundens firma og drift.

Vårt motto er: Ta en prat med oss, så blir vi enig!

Regnskap

Alpha Nord tilbyr regnskapstjenester fra A til Å tilpasset din virksomhet og dine behov. Vi har bred bransjeerfaring og tilbyr tjenester i et bredt spekter av økonomisystemer.

Lederstøtte

Med stor sannsynlighet kan vi få deg til å gjøre din bedrift mer lønnsom. Vi kan bidra som en sparringspartner for å ta gode beslutninger på vegne av bedriften eller de ansatte.

Markedsarbeid

Vi har bred erfaring og vet at systematisk markedsarbeid bygger bedre relasjoner med kunder og omverden, som igjen øker omsetningen og bedrer lojaliteten til den eksisterende kundebasen.

Management for hire

Vi kan leie ut nøkkelpersonell for kortere eller lengre tidsaspekter, på kort varsel dersom bedriften opplever sykefravær eller andre faktorer som gjør at bedriften trenger flere ressurser i administrasjonen.

Om oss

Alpha Nord er et kompetansehus som er etablert og utviklet i Tromsø.

Vi har laget Alpha for å levere regnskapstjenester, lederstøtte og forretningsutvikling til små og mellomstore virksomheter over hele landet. I forretningsutvikling ligger også salg og markedstjenester.

Vi ønsker å lære oss din drift for å utvikle deg og ditt firma.

Regnskapspartner

Alpha Nord er medlem av Regnskap Norge og partner hos PowerOffice Go og Tripltex. 

Vi hjelper deg i valg av økonomisystem, vedlikehold av systemet og sidesystemer.

Sparringspartner

Med oss på laget kan vi diskutere valg av KPI’er, strategier, lønnspolitikk eller faglige usikkerheter.

Vårt konsept er at du skal fokusere på din drift, og Alpha Nord skal legge til rette for din suksess.

Rådgivende partner.

Vårt mål er at vi skal lykkes sammen. Vi tror at god kommunikasjon og forståelse for hvordan driften hos våre kunder løper på daglig basis, gir et solid grunnlag for at vi skal bidra til våre kunders suksess!