Regnskap

Et riktig regnskap og likviditetskontroll er ledelsens kart og kompass i styringen av bedriten. Regnskap er samtidig noe som mange oppfatter som både kompleks, vanskelig og tidkrevende. Når du i tillegg vet at det stadig kommer nye leverandører av systemer og løsninger kan det være greit å sette det ut til oss som har det som vårt fag.

Vi er ikke låst til et system, og leverer regnskap på den plattformen som passer best for din virksomhet best. 

Ta kontakt med oss for å høre våre løsninger og priser til din bedrift!

Regnskap til fastpris

Vi tror at god forutsigbarhet for deg og for oss på regnskapshonorar gir best forutsetning for suksess. Inkludert i våre fastpriser er tilgang på oss. Vi sender ikke faktura for å svare telefon eller eposter. Vi tror at når vi blir involvert i din hverdag får vi størst forutsetning for å levere god kvalitet. Godt samarbeid handler om forventningsavklaringer vi får ved at vi er tilgjengelig.

Dersom vi ikke finner en fastpris har vi løpende priser.

Vi tar regnskapet ditt fra A til Å, som inkluderer både lønn, skatter, avgifter og årsregnskapet!

Digitale løsninger

Vi er opptatt av å levere våre tjenester på den plattformen som passer aller best for deg og din bedrift. Behovene til en maskinentreprenør, butikk, frisør eller elektriker er svært forskjellig. Hos oss skal ingen tilpasse seg andre av våre kunder – vi leverer regnskap i de fleste kjente systemene på markedet. Som partner hos Tripletex, PowerOffice Go, 24SevenOffice, UniMicro og Fiken har vi systemet som passer for akkurat deg.

I tillegg har vi markedets fremste verktøy i bakhånd både til avstemming og dokumentasjon av regnskapet, og årsregnskap. Dette for å holde effektiviteten og kvaliteten på topp!

Det lille ekstra

I et marked som har både store nasjonale aktører og små enkeltpersonforetak ønsker vi å ta vare på verdien av å være den lokale leverandøren. Vi skal være tett på deg som vår kunde og vi skal kjenne din drift.

Med det lille ekstra ønsker vi å hjelpe deg med dine behov ut over kontering i regnskapet. Noen av våre kunder får hjelp til likviditetsplanleggingen, budsjettering eller finansiering av driftsmiddelparken.

I vårt nettverk kan vi koble deg sammen med fagressurser utenfor regnskapet, som for eksempel innen bærekraft eller advokater.